Klusbedrijf én schoonmaakbedrijf De Warme Wind

In De Warme Wind vindt u naast uw betrouwbare schoonmaakbedrijf tevens uw klusbedrijf uit Ter Aar. Indien wij al bij u thuis schoonmaken en u heeft er behoefte aan kleine klusjes in en rondom uw woning te laten verrichten, dan doen wij dat met alle plezier voor u. Vanzelfsprekend rekent u op de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Allerlei werkzaamheden

Onder de kleine kluswerkzaamheden die wij voor u verrichten vallen verschillende zaken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een lamp vervangen, een lekkende kraan repareren of een schilderij ophangen. Allemaal klusjes die wellicht niet veel werk vereisen, maar toch lastig kunnen zijn. Dankzij onze kundigheid op het gebied van alles in en rondom het huis staan wij ook hierin graag voor u klaar. Natuurlijk zorgen we net als bij onze schoonmaakdiensten voor goede kwaliteit en uitstekende service.

Klussen in de tuin

Naast kleine klussen in huis bent u bij ons aan het juiste adres voor allerhande tuinklussen. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin onkruidvrij laten maken? Of heeft u slechts behoefte aan het aanvegen van uw tuin? In overleg met u is van alles mogelijk wanneer het om tuinonderhoud gaat. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en we bepalen samen met u wat er gaat gebeuren.

Kortom: De Warme Wind is u van dienst als schoonmaakbedrijf én klusbedrijf in Ter Aar. Zit u nog met vragen of wilt u ons gewoon direct inschakelen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-2083082 of via het online contactformulier. We zijn u altijd zo spoedig mogelijk van dienst!

Neem contact op

Bespreek de mogelijkheden, stel uw vragen of maak een afspraak!

Contactformulier

Ons adres